Hopp til innholdet

Idol Frisør

Er du ut etter en hårklipp, eller trenger du å fikse på etterveksten? Velkommen til oss! 

Vi holder til på Holmlia senter på det gamle bygget rett overfor det nye senteret, ved Holmlia kultur kaffe og har vært her i 12 år. Vi streber etter å tilby den beste kundeservicen på hele Holmlia, og kurser oss for å etterfylle kunnskap i faget ikke minst vi elsker det vi gjør.

Våre salongansatte har deltatt på en rekke konkurranser, som norgesmesterskap, europamesterskap, OL OMC.

Salongen driftes av Karam Abdelhadi K-RAM BARBER. Han har havnet på pallen under flere konkurranser, i både inn og utland, og vunnet opptil flere av dem. BakStolen, Trend Awards, Hår & Velvære, og Norgesmesterskap i klipp er noen av de. 

 Vi er for tiden fire faglærte frisører, en lærling, og en bryns- og vippetekniker. Vi har også en negldesigner som driver sin egen salong hos oss hun utfører manikyr og pedikyr.

 Vi tilbyr profesjonell hårklipp av både han, henne og barn, farge, striper, balayage permanent, farging/napping og forming av bryn og vipper, brynlaminering, vippeløft og er best på tradisjonell barbering og forming av skjegg. Til fargekunder tilbyr vi farger fra Wella for optimal glans som er kjent til å være verdens beste farge.

Vi har en egen herreavdeling der du kan nyte en god, gammeldags barbering med kniv, forming av korte og lengre skjegg eller få Oslos beste skinfade av en av Norges beste herrefrisører. 

Vi selger produkter fra Depot, Moroccanoil, Cutrin Vieno, Cutrin Ainoa, Cutrin Bio+, Matrix, og REF. Vi tilbyr gavekort med valgfritt beløp. 

Timebestilling kan gjøres på telefon 401 70 132, eller her

Åpningstider

Mandag-fredag 10-18

Lørdag 10-17

Plassering

Holmlia Sentervei 20