Hopp til innhold
Holmlia senter. Logo.
I dag: 10:00 - 20:00

Holmlias samlingsted og midtpunkt

– Jeg har jobbet ved flere kjøpesentre, og det som er unikt med Holmlia, er det store engasjementet. Det er helt utenom det vanlige. Alle som bor her, omfavner Holmlia.

Pauline Johansen er senterleder ved Holmlia Senter og hun er godt kjent med nærmiljøet og nabolaget. I løpet av tiden som senterleder, har hun hatt møter med flere klubber, foreninger og lokale krefter. Det hun er nysgjerrig på, er å høre hva de ønsker seg ved sitt nærsenter og hvordan de eventuelt kan samarbeide med hverandre i tiden fremover.

Senterleder Pauline

En storstue og et samlingspunkt

– Visjonen vår er å være et levende samlingspunkt som kobler mennesker, kultur og handel sammen. Vi ønsker at de aktivitetene som skjer på senteret inkluderer både leietakerne, folk fra nærmiljøet og folk utenfra, forteller Johansen.

I 2018 ble det arrangert markedsdager på senteret som Pauline var med på å arrangere.

– Det var matboder fra forskjellige land, det var danseoppvisning og en lokal DJ som spilte musikk. Jeg har aldri opplevd så god stemning på en markedsdag noen gang! Akkurat den dagen tenker jeg ofte tilbake på, og det er sånn jeg ønsker at Holmlia Senter skal være - en storstue for beboerne, og en levende møteplass på tvers av bakgrunn og alder.

Mange ønsker

Hun vet at det er mange ønsker om hva Holmlia Senter skal være, og at hva slags møteplass hver enkelt ønsker seg, er veldig individuelt.

– Noen trenger et sted å øve mens andre ønsker seg et sted for å høre på foredrag. Noen drømmer om en kulturscene og andre vil ha et grendehus for bursdager og andre feiringer. Noen vil ha et sted der de kan møtes for en øl mens andre vil ha et sted der det ikke serveres alkohol i det hele tatt. Det er mange ønsker, og vi kan ikke oppfylle alle, sier hun.

– Vi har et stort bygg, og innenfor gitte rammer kan vi fylle senteret med kultur og opplevelser, og skape ulike møteplasser. Vi har allerede hatt hundetriksing og poolparty for kjæledyr, seniortreff og byttemarked, og vi ønsker å invitere til intimkonserter og legge til rette for at lokale talenter kan vise seg fram. Arrangementene skal være gratis og gøy, og vi ønsker å invitere flest mulig til å bidra. Har du en god idé så er det bare å ta kontakt!

Fellesarealene på senteret med Mester Grønn, Meny og Baker Nordby.

7 gode grunner til å velge Holmlia Senter

Butikkene

Det er 35 butikker og servicetjenester å velge mellom på Holmlia Senter. Meny, Vinmonopol, Clas Ohlson, Mester Grønn og Kid er blant butikkene som gjør hverdagen enkel og praktisk.

Tilgjengelighet

Det er svært kort vei fra E18 og til senteret. Innkjøringen til senteret er superenkel også for kunder som kommer fra andre steder enn Holmlia.

Gratis parkering

Det mange parkeringsplasser lett tilgjengelig. Alle kunder har gratis parkering i to timer, og du får en ekstra time gratis dersom du er medlem av Holmlia Senter kundeklubb!

Har du el-bil så kan du lade bilen når du handler, og vi har mange ladere! Vi har også sykkelparkering, både for vanlige sykler og med elsykkel-ladere.

Nytt

Holmlia Senter er helt nytt og fresht - og veldig oversiktlig.

Kafeene

Det er flere hyggelige kafeer på Holmlia Senter. Ta for eksempel en tur innom Holmlia Kulturkafé. Det er mye godt på menyen, og spesielt mange deilige kaker. Nayat, som driver kafeen, er konditor og hun baker også på bestilling!

Bærekraft

Holmlia Senter vant Bærekraftprisen i fjor! Juryen lot seg spesielt imponere over senterledelsen sitt engasjement i lokalmiljøet, og trakk fram at senteret har klart å bli et samlingspunkt og treffsted i sitt område gjennom godt samarbeid med lokale foreninger og lag.

Deichman

Deichman på Holmlia er et livlig bibliotek med mange aktiviteter og arrangementer for store og små, babysang, språkkafé, etter skoletid-aktiviteter og forfatterbesøk. Her er det en stor mediesamling med bøker, lydbøker, blader og filmer. Sammen med lokale ildsjeler inviteres det ofte til samtaler og debatter om temaer lokalmiljøet er opptatt av. I desember i fjor åpnet biblioteket i nye lokaler.

Bakevarer fra Baker Nordby.