Hopp til innholdet

Holmlia Senter fylles opp – ny attraktiv leietaker på plass

Ett nytt innendørs senter åpner på Holmlia åpner 11. november i år. Holmlia Senter vil bli hele 22 000 kvadratmeter, hvorav 11 000 kvadratmeter vil være handel og 11 000 kvadratmeter blir kontor. Senteret er tilnærmet fullt utleid med mange gode leietakere, til tross for pandemi og etablererstopp hos mange aktører.

Clas Ohlson etablerer stor butikk

Clas Ohlson etablerer seg i 2. etasje på Holmlia Senter. Butikken vil være på 910 kvadratmeter og er en viktig leietaker for OBOS Eiendom.

- Vi startet med utleiearbeidet for en god stund siden og er svært glade for at så mange ser det samme potensiale som OBOS Eiendom gjør på Holmlia Senter. Vi er kjempefornøyd med å få en så stor aktør som Clas Ohlson med på Holmlia-laget, og er sikker på Holmlianere vil få stort utbytte av å handle blant deres brede sortiment, forteller Direktør for utleie i OBOS Eiendom, Synnøve Sterri.

- Valget om å etablere seg på Holmlia Senter ble tatt etter en grundig vurdering hvor OBOS Eiendom sitt tankesett for området i et byutviklingsperspektiv ble lagt stor vekt på. Vi ser et stort potensial med denne etableringen og er sikker på at senteret vil demme opp handelslekkasjen i bydelen, forteller Kjell Helge Lunde, Lease Manager Clas Ohlson Norge.

Det nye senteret vil være den naturlige møteplassen for befolkningen i området, og tilbudet vil bli bredt. I tillegg til Clas Ohlson vil blant annet Meny, Normal, Vinmonopolet, Mester Grønn, Ark Bokhandel, Sunkost, Cutters, Apotek 1 med flere lokalisere seg i den nye delen. Bydelsadministrasjonen til Søndre Nordstrand vil ligge på toppen av senteret. Servicefunksjoner som bibliotek, helsestasjon, tannlege, fysioterapi og frisører vil fortsette drift på torget. I tillegg til de store kjedene vil det også bli mindre butikker og aktører på senteret, som f. eks Dyrego Zoo; en veletablert og seriøs aktør innen hund og katt. Totalt vil det bli ca. 35 butikker og servicefunksjoner .

Det har vært viktig for oss at leietakere og butkker vi har valgt for senteret dekker det daglige behovet til kundene på Holmlia, legger Synnøve Sterri til.

  - Vi gleder oss sammen med befolkningen til åpningen og kan garantere en topp moderne butikk som bydelens beboere vil få mye glede av, avslutter Kjell Helge Lunde.

Flere spiseplasser skal åpne

- Holmlia Senter skal bli den naturlige lokale møteplassen og vi har hatt stort fokus på å få på plass gode aktører innen servering. I tillegg til Holmlia Kulturkafé vil Jams åpne en restaurant på 430 kvadratmeter med uteservering, samt Sushi Mio Holmlia, Baker Nordby og Subway, fortsetter Synnøve Sterri.

Holmlia Senter åpner dørene til det nye senteret 11. november kl. 11.00.For mer informasjon kontakt:

Direktør for utleie i OBOS Eiendom, Synnøve Sterri, tlf. 916 13 050, synnove.sterri@obos.no

Prosjektleder avd. utvikling og bygging i OBOS Eiendom, Geir A. Fredriksen, tlf. 970 51 043, geir.a.fredriksen@obos.no

Kommunikasjonsansvarlig for Clas Ohlson Norge, Camilla Tully, camilla.tully@clasohlson.no