Hopp til innhold
Holmlia senter. Logo.

Idol Frisør

Åpningstider denne uken
DagÅpningstider
Mandag10:00 - 18:00
Tirsdag10:00 - 18:00
Onsdag10:00 - 18:00
Torsdag10:00 - 18:00
Fredag10:00 - 18:00
Lørdag10:00 - 17:00
SøndagStengt

Plassering

Inngang fra Bydelstorget

Vi tilbyr en rekke ulike typer behandlinger

Velkommen til Idol Frisør - Din lokale salong med frisører i verdensklasse

Hos Idol Frisør finner du mer enn bare en frisørsalong; du oppdager et senter for kreativitet, håndverk og ekspertise. Vi er stolte av å være hjemmet til noen av de mest talentfulle og anerkjente frisørene i bransjen, inkludert flere verdens- og norgesmestere. Vår dedikasjon til faget og lidenskap for stil gjenspeiles i hver klipp, farge og styling vi utfører.

Vårt team av prisvinnende frisører er ikke bare eksperter i sitt håndverk, men de er også dedikerte til å gi deg en unik og personlig skjønnhetsopplevelse. Enten du trenger en klassisk hårklipp, en moderne styling, eller ønsker å fornye din look med de siste trendene, har vi ferdighetene og kunnskapen til å oppfylle dine ønsker.

Bli kjent med oss

Møt vårt talentfulle team:

Vårt team representerer kremen av skjønnhetsbransjen, med dedikerte og prisvinnende fagfolk som er lidenskapelige om sitt håndverk. Her er våre stjerner:

Karam Abdelhadi (K-RAM BARBER) - Verdens- og Norgesmester

Med over 20 års erfaring, har Karam mestret herrefaget. Han tilbyr eksklusive herreklipp og barbering på luksusnivå. Som daglig leder for Idol The Lord of Hair AS, er han kjent for sin prestisje og utmerkelse i mange hårkonkurranser

 

Maria A - Faglært Frisør, Norgesmester

To ganger Norgesmester, Maria A er en allsidig frisør med ekspertise i både herre- og dameklipp. Kjent for sin blide og hyggelige natur, garanterer hun en førsteklasses kundeopplevelse.

 

Silje - Faglært Frisør

Silje er en dyktig frisør med omfattende erfaring, spesielt i kjemiske behandlinger. Hennes behagelige og rolige personlighet gjør hver frisørtime til en avslappende opplevelse.

Nashwa Shosho - Stylist og Makeupartist

En del av et VM-team med en sølvmedalje og bergensmester kreativ farge, Nashwa elsker å være kreativ og er ekspert på hårpleie. Hun gir uvurderlige tips og råd for sunt hår, og er kjærlig kjent som 'hårlegen' blant våre kunder.

 

Maria Masha - Bryn Stylist og Vippe Tekniker

Kreativ og dyktig, Masha har gjort seg bemerket som en av de beste i Oslo for brynforming. Med en imponerende 5. plass i NM for styling av øyenbryn, tilbyr hun en eksepsjonell service innen bryn- og vippepleie

Hvor finner du salongen?

Holmlia Senter, det gamle S bygget, rett overfor det nye senteret, ved Holmlia kulturkafé.

Tjenester:

  • Allsidige frisørtjenester: Profesjonell hårklipp for han, henne, og barn, fargebehandling, striper, balayage, permanent.
  • Spesialkompetanse i bryn og vipper: Farging, napping, brynlaminering, og vippeløft.
  • Eksklusiv herreavdeling: Tradisjonell barbering, skjeggforming, og Oslos beste skinfade.
  • Negldesign: Egen negldesigner som tilbyr manikyr og pedikyr.


Produkter av høy kvalitet

Vi tilbyr et utvalg av premium produkter hårstylig og hårpleie fra de beste merkene som Wella, SEBMAN Depot, Moroccanoil, Cutrin, Matrix, og REF.

Vi bruker Wella for fargebehandling for optimal glans og kvalitet.

Gavekort og timebestilling

  • Gavekort tilgjengelig med valgfritt beløp.
  • Bestill time på telefon: 401 70 132 eller her

Besøk oss for en uovertruffen skjønnhetsopplevelse!