Hopp til innholdet

Hvorfor velge Holmlia Senter?

Vi gir deg 8 gode grunner!

Butikkene! Det er 35 butikker og servicetjenester å velge mellom på Holmlia Senter. Meny, Vinmonopol, Clas Ohlson, Mester Grønn og Kid Interiør er blant butikkene som gjør hverdagen enkel og praktisk.  Fellesareal 1.etasje på Holmlia senterFellesareal 1.etasje på Holmlia senter

Tilgjengelighet! Det er svært kort vei fra E18 og til senteret. Innkjøringen til senteret er superenkel også for kunder som kommer fra andre steder enn Holmlia.  

Gratis parkering! Det mange parkeringsplasser lett tilgjengelig. Alle kunder har gratis parkering i to timer, og du får en ekstra time gratis dersom du er medlem av Holmlia Senter kundeklubb! Last ned app til iPhone eller Android og bli medlem du også.

Har du el-bil så kan du lade bilen mens du handler, og vi har mange ladere!
Vi har også sykkelparkering, både for vanlige sykler og med elsykkel-ladere. 
 

El-billader og el-bil i p-huset på Holmlia SenterEl-billader og el-bil i p-huset på Holmlia Senter

Nytt! Holmlia Senter er helt nytt og stilfullt - og veldig oversiktlig. 

Kafeene! Det er flere hyggelige kafeer på Holmlia Senter. Ta for eksempel en tur innom Holmlia Kulturkafé. Det er mye godt på menyen, og spesielt mange deilige kaker. Fruktkake bakt av konditor på KulturkafeenFruktkake bakt av konditor på KulturkafeenFruktkake bakt av konditor på Kulturkafeen
Nayat, som driver kafeen, er konditor og hun baker også på bestilling!
 

Heia Holmlia! Heia Holmlia er et initiativ der Holmlia Senter ønsker å invitere folk fra nærmiljøet til å skape opplevelser på nærsenteret. Enten du ønsker å vise fram en dans med dansegruppaeller ha en stand for å fortelle om foreningen din, så er du hjertelig velkommen. Målet er at folk i nærmiljøet skal oppleve nye ting og ha det gøy – sammen! Bli med du også.

Bærekraft! Holmlia Senter vant nylig Bærekraftprisen! Juryen lot seg spesielt imponere over senterledelsen sitt engasjement i lokalmiljøet, og trakk fram at senteret har klart å bli et samlingspunkt og treffsted i sitt område gjennom godt samarbeid med lokale foreninger og lag.  

Senterleder Pauline Johansen foran Holmlia SenterSenterleder Pauline Johansen foran Holmlia Senter

Deichman! Deichman på Holmlia er et livlig bibliotek med mange aktiviteter og arrangementer for store og små, babysang, språkkafé, etter skoletid-aktiviteter og forfatterbesøk. Her er det en stor mediesamling med bøker, lydbøker, blader og filmer. Sammen med lokale ildsjeler inviteres det ofte til samtaler og debatter om temaer lokalmiljøet er opptatt av. Snart åpner biblioteket i nye lokaler på Holmlia, og det gleder vi oss til.  

 

Sitat: Bærekraftprisen 2022 
Juryen lot seg spesielt imponere over senterledelsen sitt engasjement i lokalmiljøet. Gjennom godt samarbeid med lokale foreninger og lag, har senteret klart å bli et samlingspunkt og treffsted i sitt område. 

Bilde 1: Fellesarealet i 1. etasje, fotograf Leikny Havik Skjærseth

Bilde 2: El-bil parkering i p-huset, fotograf Leikny Havik Skjærseth

Bilde 3: Fruktkake fra konditoren hos Kulturkafeen, fotograf Leikny Havik Skjærseth

Bilde 4: Senterleder, Pauline Johansen, fotograf Leikny Havik Skjærseth

Sist oppdatert 30.08.23